Winnen: 3x2 kaarten The Horse Company in Gashouder Dedemsvaart

Door MGSlot op 08 januari 2013 - 12:22 The Horse Company is een van de best bewaarde geheimen uit Zwolle. De Zwols/Luttenbergse formatie The Horse Company debuteerde in 2007 met het alternatieve/americana album ‘The Horse Company’. Na de eerste twee albums, beide goed ontvangen door de Nederlandse pers, is het derde album ‘Calypso’ een dieper en gelaagder exemplaar. Meer gitaren, meer noise, meer psychedelica en kraut. De band komt naar Dedemsvaart om te laten zien dat ze een echte een echte live-band zijn.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor The Horse Company in Gashouder Dedemsvaart op 19 januari.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Horse Company in Gashouder wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant .
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! [url2=https://www.podiuminfo.nl/register.php]Registreren doe je in een handomdraai.
Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Horse Company in Gashouder'.Moke

MOKE GEEFT INSTORE CONCERT IN GOESDe Nederlandse band Moke geeft donderdagavond 24 januari een instore...

delphic1

DELPHIC IN MAART NAAR BITTERZOET Op woensdag 13 maart staat de Britse band Delphic in Bitterzoet Amsterdam....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.