Lowlands University trekt door het land

Door Stofje op 31 maart 2006 - 13:05 Op Lowlands 2005 stond voor het eerst Lowlands University op het programma. Een samenwerking van Coolpolitics en Lowlands. Bijna 2000 mensen luisterden naar het college van Ruud Lubbers over het behoud van de aarde. Hoogleraar Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit in Delft, Wubbo Ockels, hield een college over duurzaamheid. Ockels en Lubbers gaan nu samen on tour. Ze bezoeken in mei NightTown, Effenaar en Tivoli met één doel: Het beschermen van de aarde.

Tijdens dit college zal Lubbers het vooral hebben over de verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven en de jongeren die in een wereld leven die steeds kleiner wordt en roept om duurzame oplossingen. Hij praat ook over Earth Charter, waarvoor Lubbers zich inzet. Ockels gaat in op de technologische en wetenschappelijke kant van duurzaamheid.

Op 2 mei zal het duo te zien zijn in NightTown in Rotterdam, een dag later, op 3 mei, staan ze in de Effenaar in Eindhoven. De tour wordt besloten op 10 mei in Tivoli in Utrecht. De voorverkoop start op 1 april. Lowlands University is ook te bezoeken op Lowlands zelf.Baby Shambles

BABYSHAMBLES IN PARADISOOp maandag 1 mei 2006 geeft Babyshambles een nachtconcert in Paradiso....

Strokes1

THE STROKES IN DE HMH De New Yorkse band The Strokes geeft op dinsdag 11 juli een optreden in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.