Ekko, Efteling e.a maken plannen oud en nieuw bekend

Door op 11 december 2012 - 17:45 Eind deze maand vindt de jaarwisseling plaats en dat is voor vele podia een reden een feestje te organiseren. De meeste poppodia en clubs hebben jaarlijks een uitverkochte zaal, maar momenteel zijn er overal nog kaarten verkrijgbaar.

Poppodium Ekko organiseert een Oud en Nieuw avond onder de naam Schone Shine. Vollebak en Diep in de Groef zorgen er voor dat het nieuwe jaar met een feestelijk tintje begint. Kaarten kosten in de voorverkoop 20 euro en 25 euro aan de deur.

Na het succes van vorig jaar komt de Efteling wederom met 'Oud & Nieuw' tot 1 uur 's nachts, met sfeervolle live optredens van onder meer DJ Fee, gospelkoor De Lichtpuntjes en a capella band Zang & Gelukkig. Het Sprookjesbos en alle attracties blijven gewoon open. De watershow Aquanura wordt meermaals vertoond. De prijs voor een ticket kost 33 euro.

In Studio/K hangt schermen op en trekt de televisie de dansvloer op tijdens een veelzijdig Oud&nieuw-feest in vier zalen! Eerst de gezelligheid van oliebollen, spelletjes en de conference, daarna een explosief feest met lekkere house, dance, funk & hiphop. De Early Bird kaarten zijn inmiddels uitverkocht. Kaarten kosten 17,50 in de normale voorverkoop en 20 euro aan de deur.

De Willemeen heeft Sub City en Drop! de handen in een laten slaan om met dubstep de nieuwe jaar in te gaan. Het feest zal van 21:00 tot 06:30 duren en we hebben een gigantische line-up samengesteld zodat jullie geen moment stil hoeven te staan. Silvahfonk, YMB, VI<>SO, Bojcot Selectah, Pythius, Lucash B2B Trollface, DROP!U, Gemineye, Poison Yvy, Minor Setback, Guadeloupe, Poeleck, Agent Orange en Eskalation komen draaien.

Atak heeft een themafeest georganiseerd met dit jaar als thema Ace of Space. Je ruimtelijke kleding aan want Atak gaat de ruimte in! Met dit avondje gaan we feestend en spacend het nieuwe jaar in. Voor 10 euro kom je binnen.

Bibelot, Rotown, De Meester, Podium De Kelder, Vera, Puddingfabriek, Dynamo, Poppodium Romein, Podium Asteriks e.a. hebben de programmering voor de laatste dag van 2012 nog niet bekend gemaakt.

Hier kun je vinden wat andere podia doen tijdens de jaarwisseling.En hier.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



De Toppers 2012

NAJIB AMHALI, TAVARES EN VENGABOYS NAAR DE TOPPERSEr zijn nieuwe acts bevestigd die samen met de Toppers in Amsterdam Arena...

Freek de Jonge

FREEK DE JONGE MET BAND NAAR ROEPAEN PODIUM De Nederlandse cabaretier Freek de Jonge gaat met zijn band naar Roepaen...

REACTIES

Avatar Kilik-1990
wo 12 dec 2012 09:59

Kilik-1990 Bibelot is bezig met een verhuizing. Een oud/nieuw feest zal er dus niet komen.

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.