013, W2, Nieuwe Nor e.a. maken plannen oudejaarsavond bekend

Door Marz667 op 23 november 2012 - 12:35 Met minder dan veertig dagen voor de jaarwisselingen, worden er steeds meer Nieuwjaarsfeesten aangekondigd. De meeste poppodia en clubs hebben jaarlijks een uitverkochte zaal, maar momenteel zijn er overal nog kaarten verkrijgbaar.

Joost van Bellen, Black Sun Empire, Eddie K, Space Pirates, Addergebroed, Dandy J, Schoolplein, Bakvorm en Hosman komen feest in de 013 in Tilburg. Een kaartje gaat vanaf 24 november in de verkoop voor 20 euro.

W2 Poppodium heeft Dj @lternativo, Dj Mvt, Dj Twanz, Dj Ernst en Silent Karaoke op het programma staan. De reguliere voorverkoop start op vrijdag 23 november om 17 uur voor 15 euro.

Icicle, Walsh, Shiverz, Beevee, Dbs, Lenny & Razzle Dj Nemon en Boomshakkalak Soundsystem staan in het Nijmeegse Doornroosje met een optreden. Een kaartje kost 20 euro in de voorverkoop.

Podium Nieuwe Nor presenteert tijdens 'Nor Years Eve' een selectie van techno en house, op de juiste manier klaargestoomd door de mannen achter TechNORm, miNOR en Reclash. Een kaartje kost 10 euro in de voorverkoop.

De Huis-DJ's van De Vorstin pakken de laatste dag van 2012 uit met de hits van 2012 en andere muziek van de afgelopen jaren. Vorig jaar was de oud&nieuw party helemaal uitverkocht. Een kaartje kost 15 euro.

Het nieuwjaarsfeest in De Pul is gratis toegankelijk en wordtgepresenteerd door Funky Friday. Wil je er graag bij zijn? Stel je plek op de gastenlijst gratis veilig door te mailen naar [email protected]

Panama in Amsterdam komt met een We All Love 80’s 90’s 00’s-feest. Het begin van 2013 wordt groots gevierd in een stijlvol aangekleed Panama. Een kaartje kost 40 euro in de voorverkoop en 50 euro aan de deur.

Bibelot, Rotown, Tivoli (Helling, Oudegracht, Spiegelbar), Studio/K, De Meester, Podium De Kelder, Vera, LVC, Eureka, Willemeen, Puddingfabriek, Atak, Dynamo, EKKO, Poppodium Romein, Podium Asteriks e.a. hebben de programmering voor de laatste dag van 2012 nog niet bekend gemaakt.

P60, Simplon, Hedon, Mezz, Paradiso, Paard van Troje, Patronaat, Effenaar, De Bosuil, Melkweg, Heineken Music Hall, Luxor Live e.a. hadden eerder al hun plannen aangekondigd.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



WoodyGuthrie

WOODY GUTHRIE TRIBUTE IN DE MELKWEGHet is al weer 100 jaar geleden dat de Amerikaanse folkzanger Woody Guthrie...

LowerThanAtlantisnieuws

LOWER THAN ATLANTIS IN FEBRUARI NAAR EINDHOVEN Zondag 24 november zal Lower Than Atlantis een concert komen geven in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.