Tivoli, LVC, Eureka e.a maken plannen oud en nieuw bekend

Door MGSlot op 29 november 2012 - 17:12 Eind volgende maand vindt de jaarwisseling plaats en dat is voor vele podia een reden een feestje te organiseren. De meeste poppodia en clubs hebben jaarlijks een uitverkochte zaal, maar momenteel zijn er overal nog kaarten verkrijgbaar.

In Tivoli Oudegracht zal het nieuwe jaar ingeleid worden met SUPERSTIJL waarin jij bepaalt wat de DJ draait. Elk kwartier start een nieuwe ronde en kies je door middel van een digitaal stemsysteem welke muziekstijl de DJ's moeten draaien. De meeste stemmen gelden. je kan met je stempas of smartphone elk kwartier bepalen wat je wil horen. Kaarten kosten 27,50 euro

LVC komt dit jaar met “DJ Jelly’s Drive In New Years Bash”. Gehost door DJ Jelly! zal hij worden bijgestaan door zijn vaste team DJ Bloftenfrekl en producer Hennie Herrie. Voor 15 euro kom je binnen.

In Zwolle gaat Eureka ook een oud en nieuw feest organiseren. Vorig jaar vroegen we ons af of de wereld zou vergaan, maar we zijn er nog steeds. En dus is er opnieuw een feestje bij Eureka! Dit jaar wederom drie podia met diverse muziekstijlen en aankleding. Van 20:00 tot 00:00 uur is er een ouderwets spelletjescafé met Bingo, Sjoelen, voldoende Oliebollen en Gouwe Ouwe Hits. Daarna een line-up met AbriKoos, Marx, Renzo, Pablow, Kingstoned, Ome Funk, Dj Ruim, d.a.TIST en Resi.

BIRD komt met een oud en nieuw Rotterdam Zoo thema feest . De heren van In Living Color sluiten het jaar af met een soulvolle mix van videoclips: soul, funk, hiphop, R&B, reggae, boogie en disco smelten samen in een audiovisueel spektakel. In de kleine zaal maken Thelonious, Deep Diggin’, Ron Wood en Chezz het feest compleet. Kom als Jules Verne, kom als Wubbo Ockels, kom als Harlem Globetrotter, kom als het Vrijheidsbeeld of kom als jezelf, wereldburger die je bent. Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop en aan de deur betaal je 30 euro.

Electro, techno, drum 'n' bass en dubstep leiden je nieuwe jaar in. Zeeuws-Vlaams DJ Collectief Kalashnikov U-NIGHT-IT staat in Podium De Pit in Terneuzen.

Bibelot, Rotown, Studio/K, De Meester, Podium De Kelder, Vera, Willemeen, Puddingfabriek, Atak, Dynamo, EKKO, Poppodium Romein, Podium Asteriks e.a. hebben de programmering voor de laatste dag van 2012 nog niet bekend gemaakt.

Hier kun je vinden wat andere podia doen tijdens de jaarwisseling.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



EmeliSandé

EMELI SANDÉ VERZET AB SHOWHet uitverkochte concert van Emeli Sandé op 6 maart in de Brusselse...

igotyouontape

I GOT YOU ON TAPE NAAR PATRONAAT De Deense rockband I Got You On Tape keert op zaterdag 26 januari terug...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.