P60, ACU, Simplon e.a maken plannen oud en nieuw bekend

Door op 15 november 2012 - 14:19 Eind volgende maand vindt de jaarwisseling plaats en dat is voor vele podia een reden een feestje te organiseren. De meeste poppodia en clubs hebben jaarlijks een uitverkochte zaal, maar momenteel zijn er overal nog kaarten verkrijgbaar.

P60 in Amstelveen heeft een alternatief voor een duur feestje. De organisatie heeft een feestje voor 10 euro met 'Dans Anders presents 2013'. Van 9 tot 11 is een wijntje of een biertje 1,50.

Je kunt het nieuwe jaar ook inluiden in de ACU in Utrecht. De Vitamine ACU-dj's draaien oude klassiekers en nieuwe ontdekkingen. De Nieuwjaarsdisco kost 5 euro.

De Verkadefabriek heeft een line-up voor oud en nieuw geprogrammeerd. Wolf & Crozet, Kelder, Dicke Junge, DJ Stijn, Fonk & Flamboyant, DJ Kuif en Schurkenbiefstuk komen de avond vullen met entertainment.

Het nieuwe jaar kan je feestelijk inluiden in Merleyn. Shake Your Rump komt met een speciale 'Oud & Nieuw' editie. DJ Onko, Dj Oop en Dagga Dagga voorzien de bezoekers van muziek. Tickets kosten 15 euro.

De nacht van 31 december 2012 op 1 januari 2013 staat bij Simplon in het teken van Heaven & Hell. Boven is het thema ‘Stairway to Heaven’ met sexy engelen. En beneden is het de hel. De dresscode van de avond is dan ook Heaven or Hell. In de grote zaal wordt er muziek gedraaid door Rock ‘n Rolla Soundsystem en in de kleine zaal Jay-P, Floris Jonker en Erikea & Karakter. Kosten zijn 17.50 euro.

In Hedon Zwolle komen allerlei dancetunes, rockanthems, hiphoptracks en happy hardcore van de nineties. AllStar Hitsystem zal de avond vullen met liedjes binnen het thema 90’s Now!. De Early Bird tickets kosten 17,50 euro daarna zijn de kosten 25,00.

De Mezz organiseert een GOUD & NIEUW avond met DJ Duo Penoughty die de nacht zal vullen met alleen maar hits. Voor 1 december zijn de kaartjes 10 euro, daarna kosten ze 12 euro.

In de Matrixx te Nijmegen is er een oud en nieuw feest georganiseerd met Wayne Wonder. Voor 29,50 euro kom je naar binnen. Ook draaien dj's Styles, Irwan, Prime, Menace, SMP, Saber en MC Nas-T.

In het Paard van Troje in Den Haag is wordt er een themafeest georganiseerd. Heaven, Hell and Earth. Drie zalen met verschillende muziek: in Hel draaien ze dubstep, techno en ravesounds, in Heaven DJ's Okkie Vijfvinkel en Raauw die euforisch muziek brengen en in Earth worden de grootste hits uit de afgelopen decennia gedraaid door DJ Jasper Weeda. Een Early Bird ticket kost 15,13 euro.

Klik hier om te zien wat de andere podia hebben geprogrammeerd voor het eindejaarsfeest


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



racoon

RACOON MET JUBILEUM SHOW NAAR EINDHOVENOp zaterdag 6 april geeft Racoon een concert in het Klokgebouw, Eindhoven....

GlenHansardnews

GLEN HANSARD OPENT CONCERTO PODIUM De Ierse singer-songwriter Glen Hansard mag op zondagmiddag 9 december het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.