Winnen: 3x2 kaarten Steve Vai in 013

Door MGSlot op 19 oktober 2012 - 11:20 Op vrijdag 16 november komt gitaarvirtuoos Steve Vai voor een exclusieve Nederlandse show naar 013. Steve Vai geldt, samen met Joe Satriani, als de belangrijkste gitaarvirtuoos van de jaren tachtig en negentig. Dit is dé kans om een legende live aan het werk te zien!

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Steve Vai in de 013 op 16 november 2012. Supportact is Beverly McClellan.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Steve Vai in 013 wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Steve Vai in 013'.broederdieleman2

BROEDER DIELEMAN EN ADRIAN CROWLEY IN HEDONSinger-songwriters Broeder Dieleman en Adrian Crowley zijn bevestigd voor...

JonathanJeremiahnews

WEER TWEE INSTORE CONCERTEN VOOR JONATHAN JEREMIAH Naast de instore concerten van Jonathan Jeremiah die hij in Utrecht en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.