Extra concerten Arsenal en Daan voor OLT Rivierenhof

Door SaskiaL op 13 april 2012 - 15:46 Arsenal en Daan plannen beiden nog een extra concert in het Belgische Openluchttheater Rivierenhof. Arsenal plande eerder al twee concerten, Daan had er een gepland staan.

Arsenal komt nu langs op 20, 22 en 23 juni. Laatstgenoemde datum was oorspronkelijk het enige concert, maar dat was het op een na snelst uitverkochte concert in de geschiedenis van het Openluchttheater. Het tweede concert op 22 juni is ook sinds kort uitverkocht, vandaar nu ook een derde concert. Het concert op twingtig juni is tevens de openingsact van het seizoen.

Daan speelt nu twee dagen achter elkaar in plaats van een. Hij is aanwezig op 5 en 6 september.

Openluchttheater Rivierenhof is gedurende de hele zomervakantie een platform voor concerten. Zoals het er nu uitziet zijn er van 20 juni tot en met 6 september optredens gepland. Kijk hier voor alle informatie rondom het Openluchttheater Rivierenhof!


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Festivalinfo headphones

THE WEEKND, WOODEN SAINTS EN MEER IN FESTIVALINFO LIVE!Natuurlijk zitten we nog middenin het weekend en is het als vanouds...

Festivalinfo kalender 20125

BESTEL NU ONZE FESTIVALKALENDER 2012/2013! Het festivalseizoen 2012/2013 is tijdens Paaspop officieel geopend. Om een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.