Arsenal terug in Lotto Arena

arsenal
Arsenal terug in Lotto Arena
Door sjoertb op 15 april 2021 - 10:05 Arsenal gaat in het najaar weer optreden in Lotto Arena. Het Belgische duo is geen onbekende van dit podium. In 2018, 2014 en 2011 gaven ze er ook al concerten.

Op donderdag 9 december vindt het concert van Arsenal plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. Het belooft een opzwepende avond te worden met nieuwe muziek en de bekende nummers.

Tickets kosten 39,70 euro en zijn vanaf maandag 19 april om 10 uur 's ochtends verkrijgbaar in de voorverkoop. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Stel hier je reminder in.

Het concert:
09-12-2021 - Arsenal - Lotto Arena, Antwerpen (tickets)

Vanaf 30 april is het nieuwste album ‘The Rhythm of the Band’ verkrijgbaar. In de gelijknamige tv-docu krijgen we een beeld waar de twee leden Hendrik Willemyns en John Roan hun nieuwe inspiratie vandaan hebben. Het programma wordt op zondag 2 mei uitgezonden op Canvas.

Voorloper op het nieuwe album is de onlangs uitgebrachte single 'Animal'.
Bestel tickets Arsenal in Lotto Arena
Tickets Arsenal
do 09 dec
Lotto Arena, Antwerpen
€ 39,70
Platon Karataev

PLATON KARATAEV NAAR O.A. MELKWEG, METROPOOL, HET...De Hongaarse band Platon Karataev reist in december door Nederland voor een...

the vices

THE NEW NORMAL TOUR BRENGT THE VICES LANGS ONDER... Dit najaar gaat de Groningse band The Vices op tour door het land onder de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.