Bob Dylan in Ahoy!

Door Marz667 op 06 juli 2005 - 10:43 Vrijdag 28 oktober speelt de legendarische Amerikaanse singer/songwriter Bob Dylan in Ahoy’ in Rotterdam. De kaartverkoop voor dit concert begint zaterdag.

De als Robert Allen Zimmerman geboren Dylan kan met recht een levende legende genoemd worden. Met nummers als Blowin’ In The Wind en The Times They Are A-Changin’ vertolkte hij als geen ander de tijdgeest van de protestgeneratie in de jaren ‘60, maar zijn invloed op de popmuziek reikt veel verder dan dit bewogen decennium. Dylan behoort tot de meest invloedrijke muzikanten van de twintigste eeuw. Met zijn persoonlijke en poëtische teksten bracht hij de literatuur in de popmuziek en is hij een inspiratie voor vele generaties na hem.

Dylan heeft meer dan 45 albums en honderden nummers op zijn naam staan, waaronder klassiekers als Like A Rolling Stone, Knocking On Heaven’s Door en All Along The Watchtower. Op zijn palmares staan verder meerdere Grammy Awards, waaronder een Lifetime Achievement Award (1991) en die voor beste album van het jaar (1998, Time Out of Mind). Ook is Dylan al een aantal keren voorgedragen voor de Nobelprijs voor de literatuur en heeft hij een Oscar en een Golden Globe gewonnen.

BOB DYLAN IN CONCERT
Vrijdag 28 oktober 2005
Ahoy' Rotterdam
Entree: €39, €43, €45 (staanplaatsen arena), €49 (arena tribune en eerste ring)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.
(Bron: Oor)nevermore_news

NEVERMORE 2X IN NEDERLANDOp de website van boekers Mojo Concerts kunnen we zien dat Nevermore weer...

faun_news

FAUN IN DE EKKO Onder de naam "A Sunday Afternoon" komt de band Faun op zondag 6 november...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.