Winnen: 2x2 kaarten Spinvis in Rotterdam

Door JT1990 op 06 januari 2012 - 09:38 Spinvis ontwikkelde zich in korte tijd van een mysterieuze geluidsknutselaar op een zolderkamertje in Nieuwegein tot een zelfverzekerde bandleider. Spinvis ontving de Popprijs 2006, voor de belangrijkste bijdrage aan de Nederlandse popmuziek dat jaar.

Tussen Dagen van Gras, Dagen van Stro en tot ziens, Justine Keller heeft Spinvis zich onder andere bezig gehouden met filmmuziek, diverse theatertours, en projecten in Nederland en België waaronder zijproject Dorléac, een band samen met ex-Hooverphonic-zangers Geike Arnaert.

De support komt deze avond van Lola Kite.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Spinvis en Lola Kite in Rotterdamse Schouwburg op woensdag 18 januari!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Spinvis niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Spinvis'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m vrijdag 13 januari.burgerweeshuis1

BURGERWEESHUIS VOEGT TICKETPRIJS SAMEN MET...Sinds 1 januari heeft Het Burgerweeshuis de ticketprijzen inclusief...

checkthisnews

GERS PARDOEL, DIO E.A. OP CHECK THIS IN HEDON Check This is een Hedon-concept waarbij je voor weinig geld grote namen kan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.