Winnen: 3x2 kaarten voor Customs in de Bosuil

Door JT1990 op 21 december 2011 - 12:48 De Belgische band Customs wordt vaak vergeleken met grote namen als Interpol en Editors, maar volgens de heren zelf zijn zij "een combinatie van vier retrofuturisten, bekend om hun melodie, atmosfeer en hun wiskundige kennis". En dat is wel duidelijk als je naar de nummers luistert, want de catchy melodieën springen er af!

De band is redelijk vers, Customs is namelijk opgericht in 2008, maar ze speelden vorig jaar al op Pukkelpop. Een ware Belgische sensatie kan je wel stellen, want de band werd door Studio Brussel verkozen tot beste band van 2008-2009. Maar nu zijn ze klaar om ook Nederland te veroveren, want als het aan deze heren ligt, bestaat er geen grens tussen Nederland en België.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Customs in de Bosuil op zaterdag 4 februari!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Customs niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Customs'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m donderdag 29 december.Spinvis

EXTRA SPINVIS-SHOW IN DOORNROOSJE Spinvis komt nogmaals optreden in Doornroosje. Eerder werd al bekend dat...

movits

MOVITS! NAAR UTRECHT De Zweedse band Movits! komt volgend jaar naar Nederland. De heren staan op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.