Winnen: 3x2 kaarten Amatorski in Gebouw-T

Door JT1990 op 08 december 2011 - 11:05 Amatorski laat je verdwalen in een 'vreemd mooi liedjesuniversum', zonder veel uitgesproken woorden en met bescheiden fluisterende klanken. Kleine oogjes knipperen naar de zweverige muziek van Portishead, Sigur Ros en Radiohead.

In 2010 zwaaiden plots alle deuren open voor Amatorski. Met hun originele geluid sprong het viertal in het oog tijdens de finale van Humo's Rock Rally. Meteen werd hun mini-debuut ‘Same Stars We Shared’ warm onthaald en veroverden ‘Come Home’ en ‘The King’ de radiogolven van de meest uiteenlopende zenders.

Filmisch, David Lynch, ... Wie het afgelopen jaar de muziek van Amatorski leerde kennen, maakte al gauw deze associaties. Ook veel jonge filmmakers voelen zich aangetrokken tot de wereld van Amatorski. Dat was alleszins merkbaar in de mailbox van de band. Amatorski besloot dan ook de handen in elkaar te slaan met al deze jonge filmtalenten. Samen creëren ze een programma waar muziek en beeld naadloos in elkaar overvloeien. Kortfilms waar de muziek van Amatorski als soundtrack dient, of beelden die op de songs van de band worden gezet.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Amatorski in Gebouw-T op zondag 18 december!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Amatorski niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Amatorski'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m donderdag 15 december.moss1

OOK AMSTERDAM EN MIDDELBURG VOOR MOSSDe Amsterdamse indieband Moss is bevestigd voor een show in Amsterdam en...

PeterPanSpeedrock_news.jpg2

PETER PAN SPEEDROCK NAAR SURRENDER HRIEPS EN MEER De Eindhovense rockband Peter Pan Speedrock komt naar Surrender Hriep. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.