Rihanna moet Gelredome-rekening betalen

Door ErikLuyten op 11 november 2011 - 12:33 De kosten die het Gelredome en Live Nation/Mojo gemaakt hebben voor het een uur te laat gestarte concert van Rihanna afgelopen woensdag, worden doorberekend aan de 23-jarige zangeres. Dat heeft de Delftse concertorganisator laten weten.

Door het te laat begonnen concert (zie hier ons fotoverslag) werd de normale eindtijd van 23:00 uur ruimschoots overschreden, waardoor veel bezoekers eerder weg moesten of hun aansluitingen op openbaar vervoer niet konden halen.

Volgens een woordvoerder van Mojo zijn er extra bussen ingezet en zijn gestrande concertgangers met de bus naar huis gebracht, terwijl de NS treinen heeft moeten laten wachten op het station van Arnhem. Het Gelredome heeft de rekening voor het vervoer voor zijn rekening moeten nemen, Mojo draaide op voor de personeelskosten.

Een reden voor het te laat starten van de show is nooit gegeven. De zangeres was in de ochtend wel aanwezig in het Gelredome, en is later op de dag in een Amsterdamse coffeeshop gezien.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



devorstinnews.gif1

PODIUM DE VORSTIN KRIJGT DE STATUS KERNPODIUMHet nieuwe podium in Hilversum wat pas 14 maanden open is, heeft nu alweer...

emmett-tinleynews

EXTRA SHOW VOOR EMMETT TINLEY Singer-songwriter Emmett Tinley geeft een extra show in Nederland. Eerder...

REACTIES

Avatar mrsWatkins
vr 11 nov 2011 13:11

mrsWatkins Good girl gone bad ;-)

 0
Avatar Guidovm
za 12 nov 2011 04:46

Guidovm Hahahaha Dan kon ze beter naar n Arnhemse shop! Of somewhere smoken in the hotel! Hahahah weer 3 uur file rijden hahahaha

 -3
Avatar Solar.Cell
za 12 nov 2011 18:44

Solar.Cell Pop artiesten hebben alemaal sterralures en gedragen zich als een stelletje idioten. Die rekening zal haar een worst zijn, trekt ze toch zo uit der broekzak.

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.