De Waerdse Tempel definitief dicht vanaf 1 januari

Door JT1990 op 09 november 2011 - 14:00 De gemeentes Heerhugowaard en Alkmaar zien geen kans om popzaal De Waerdse Tempel open te houden na 1 januari 2012. De gemeentes hebben samen een onderzoek laten verrichten en de conclusie is dat de Waerdse Tempel te groot is voor de plek waar hij staat. Hiernaast kwam er ook uit het onderzoek dat het podium op de verkeerde plek in Nederland is geplaatst, omdat weinig mensen deze plek "goed bereikbaar vinden". Dit is gebleken uit de uitkomsten die vanochtend bekend zijn gemaakt.

De activiteiten die nog gepland stonden in de Waerdse Tempel worden nu verdeeld over theater Cool in Heerhugowaard en poppodium Victorie in Alkmaar. Victorie zou de functie van regionale poptempel moeten overnemen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Boo!

BOO! NAAR 013 EN TIVOLI [UPD]Niet schrikken, maar Boo! komt volgend jaar weer naar Nederland. De...

tivolinieuws

TIVOLI KOMT MET NIEUWE CLUBAVOND GENAAMD COLORS Colors is de nieuwe clubavond in Tivoli de Helling en biedt een podium aan de...

REACTIES

geen avatar
wo 09 nov 2011 15:10

dalkmaar maar victorie is veel te klein om een echt regionale poptempel te zijn er kunnen maar iets van 300 man in de grote zaal van victorie, bij de waardse tempel 2000 geloof ik. ze moeten iets bouwen waar ongeveer 800 man in kan en dan heb je victorie ook nog. en inderdaad de waerdse tempel is veul te groot voor de regio behalve de 5 uitverkochte concerten die er per jaar worden gegeven

 1
Avatar Solar.Cell
wo 09 nov 2011 17:44

Solar.Cell Erg jammer maar ik had dit al voorspelt...

 1
Avatar Guidovm
do 10 nov 2011 01:37

Guidovm er konnen er zelfs 3000 in!!! Toch scheen t ook vaak druk te zijn Earring,toto,Borsato die hs feesten etc Motorhead etc etc!!!

 0
Avatar schaper
vr 11 nov 2011 20:59

schaper eeuwig zonde, er is zoveel behoefte aan een goede concertzaal in westfriesland, men is behoorlijk rockminded en we moeten altijd ver rijden voor een knap concert. Nu hoefde je geen kilometers te rijden ( queensrijche/whitesnake/chickenfoot etc. al gezien in WT)
Erg Jammer!!!

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.