Tivoli komt met nieuwe clubavond genaamd Colors

Door JT1990 op 09 november 2011 - 13:51 Colors is de nieuwe clubavond in Tivoli de Helling en biedt een podium aan de kleurrijke UK gerelateerde dance/house scene, met uitstapjes naar Chicago Juke, Booty, Hip-Hop en RnB. De combinatie van verschillende muzikale richtingen maakt Colors dansbaar, sexy en toegankelijk zonder daarin de muziekliefhebber te verliezen.

Colors begon anderhalf jaar geleden in Trouw Amsterdam en haalde genoeg labels als vaak voor het eerst naar Nederland. Ook werd Colors vrij vlot betrokken in de programmering van festivals als 5daysoff en Appelsap.

De eerste editie in Tivoli de Helling vindt plaats op zaterdag 7 januari 2012 met de briljante Schotse DJ Jackmaster. Jackmaster, door DJmag uitgeroepen tot hét talent van 2010, brengt een onvoorspelbare en enerverende mix van uiteenlopende stijlen als electro, UK funky, techno classics, dancehall, dubstep en UK garage. Hij is medeoprichter van het succesvolle label Numbers, dat platen uitbrengt van onder andere Jamie XX, Deadboy, Rustie en Hudson Mohawke. Colors-oprichter Cinnaman en El Maria maken de line-up compleet!


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



waerdsetempelnews.jpg4

DE WAERDSE TEMPEL DEFINITIEF DICHT VANAF 1 JANUARIDe gemeentes Heerhugowaard en Alkmaar zien geen kans om popzaal De Waerdse...

madballnews.jpg3

REBELLION TOUR MET O.A. MADBALL OOK NAAR NEDERLAND Hier gaven we bericht dat de Rebellion Tour naar België kwam , nu kunnen we...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.