Winnen: 3x2 kaarten Hooverphonic in de Effenaar

Door JT1990 op 02 november 2011 - 13:25 Het Belgische Hooverphonic komt voor de vijfde keer langs in de Effenaar en dat is eigenlijk al reden genoeg voor een mooi cocktailfeestje in 60's stijl. Niet alleen is er met Noémie Wolfs een fantastische opvolger voor zangeres Geike Arnaert gevonden, Hooverphonic bracht afgelopen jaar alweer hun achtste album uit dat vrijwel direct de platina status kreeg.

Hooverphonic gaat ondertussen al meer dan 12 jaar mee en kende in die jaren vele (internationale) successen. Op ‘The Night Before’ bewijzen de leden dat de rek er nog lang niet uit is. Hooverphonic klinkt tegenwoordig namelijk meer dan ooit als een échte band.

Nieuwe zangeres Wolfs sluit muzikaal naadloos op de mannen aan en weet misschien nog wel beter dan haar voorgangster een indrukwekkende muzikale trip te creëren. Al is de psychedelica op het nieuwe album wat meer naar de achtergrond verdrongen en heeft Hooverphonic flink uitgepakt met surfgitaren en strijkers. Het is wachten op het moment dat deze Belgen een uitnodiging krijgen voor een plaatsje op de nieuwe James Bond-soundtrack. Het zou meer dan verdiend zijn!

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Hooverphonic op donderdag 10 november in de Effenaar!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je de Hooverphonic niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Hooverphonic'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m woensdag 9 november.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Westergasfabriek

CRAZY ENDING SHOW IN WESTERGASFABRIEK MET O.A. DE...Van 22 t/m 25 december vindt De Crazy Ending Show plaats. De Crazy Ending...

rotownrotterdamnews

THE HICKEY UNDERWORLD NAAR ROTOWN IN FEBRUARI In 2006 won het Antwerpse noiserockviertal The Hickey Underworld uit het...

REACTIES

geen avatar
ma 07 nov 2011 20:01

Dreetje74 Enkele weken voor het eerst gehoord bij Giel Beelen met Night Before. Wat ontzettend indrukwekkend. Wil nu heel graag horen of ze life echt net zo goed en indrukwekkend is als die ochtend!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.