Tivoli toont in expositie 30 jaar pop-affiches

Door JT1990 op 19 oktober 2011 - 12:22 Op donderdag 10 november komt het complete artwork-archief van Tivoli online beschikbaar voor publiek, er zullen meer dan 2000 items online beschikbaar worden gesteld. Hiernaast toont Tivoli de fysieke topstukken van dit archief in een expositie in de Spiegelbar van Tivoli Oudengracht. Op eerstgenoemde donderdag zal Tivoli deze expositie openen met een speciale Popquiz over de geschiedenis van Tivoli.

Wat je onder andere kan verwachten zijn posters van Nirvana, Prince, Claw Boys Clay, Herman Brood en The Red Hot Chili Peppers. Online staat het gehele archief gerangschikt op jaar, van 1982 t/m 2009. Op de beginpagina van elk jaar staan eerst de topstukken afgebeeld waarna je ook kan doorklikken naar het maandniveau. Op de site staat van elk concert waar artwork van is, dit kan variëren van foto's, kaartjes of posters. Ook is er een handige zoekfunctie om te kijken of je favoriete band op de site staat. Hiernaast biedt Tivoli de kans om je favoriete posters af te drukken op A3 formaat.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



snowpatrol7

SNOW PATROL NAAR MELKWEGNormaliter zal Snow Patrol in Nederland optreden in zalen als de Heineken...

Patronaat

WINNEN: 3X2 KAARTEN VIEUX FARKA TOURÉ IN HET PATRONAAT Als zoon van de ongekroonde koning van de Mali blues, Ali Farka Touré, heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.