Winnen: 3x2 kaarten Vieux Farka Touré in het Patronaat

Door JT1990 op 19 oktober 2011 - 11:35 Als zoon van de ongekroonde koning van de Mali blues, Ali Farka Touré, heeft gitarist Vieux Farka Touré het zeker niet van een vreemde. Met zijn debuutalbum vol onvervalste 21e eeuwse desertblues laat Vieux Farka Touré alle kritiek verstommen.

Aanvankelijk wilde Ali niet dat zijn zoon aan een muziekcarrière begon en daarnaast zijn er natuurlijk de nooit aflatende vergelijkingen en vragen. Vieux zette echter door, verzoende zich met zijn vader en overdonderde iedereen met zijn debuutalbum Vieux Farka Touré. Hoog tijd dus om eens nader kennis te maken met deze Afrikaanse belofte. Onvervalste 21e eeuwse desertblues.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Vieux Farke Toure aankomende zaterdag 19 november in de Patronaat!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Vieux Farke Toure niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Vieux Farke Toure'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m woensdag 26 oktober.tivolinieuws

TIVOLI TOONT IN EXPOSITIE 30 JAAR POP-AFFICHESOp donderdag 10 november komt het complete artwork-archief van Tivoli online...

Mastodon1215

MASTODON IN FEBRUARI EXCLUSIEF NAAR 013 De Amerikaanse metalband Mastodon komt op 3 februari voor een optreden naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.