Ryan Adams ook naar Breda

Door JT1990 op 13 oktober 2011 - 11:47 Kondigden wij hier ruim een maand geleden aan dat de Amerikaanse singer-songwriter Ryan Adams(niet te verwarren met Bryan Adams) naar Brussel toe kwam, kunnen we daar vandaag eindelijk een Nederlandse datum aan toevoegen. Hij komt namelijk op 4 november naar het Chassé Theater in Breda.

Dit concert is een samenwerking van de Mezz en het Chassé theater onder de noemer Burengerucht. De kaarten zijn vanaf zaterdag 15 oktober verkrijgbaar en gaan weg voor prijzen tussen €41,25 en €46,75.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Baroeg Podium1

AWAKEN DEMONS EN ANNOTATIONS OF AN AUTOPSY NAAR...De bands Awaken Demons en Annotations Of An Autopsy zijn door hun...

laurajansen.jpg

[UPDATE] ALL YOU NEED IS LOVE MET CONCERT NAAR HMH... Op donderdag 22 december staan Laura Jansen, Milow, Racoon, Blof en...

REACTIES

Avatar reijntje
do 13 okt 2011 11:55

reijntje wel een flink stuk duurder!

 0
Avatar eerlijk?!
do 13 okt 2011 12:05

eerlijk?! Heb ik wel eens eerder aangegveen en heeft gewoon te maken met vraag en aanbod. Ook Mojo hanteerd dit principe om zoveel mogelijk aan een optreden te verdienen natuurlijk.

 0
Avatar deGus
do 13 okt 2011 20:26

deGus eerlijk?! schreef:
Heb ik wel eens eerder aangegveen en heeft gewoon te maken met vraag en aanbod. Ook Mojo hanteerd dit principe om zoveel mogelijk aan een optreden te verdienen natuurlijk.


Mojo boekt niet in Mezz en Chassé

 0
Avatar eerlijk?!
do 13 okt 2011 20:38

eerlijk?! deGus schreef:
eerlijk?! schreef:
Heb ik wel eens eerder aangegveen en heeft gewoon te maken met vraag en aanbod. Ook Mojo hanteerd dit principe om zoveel mogelijk aan een optreden te verdienen natuurlijk.


Mojo boekt niet in Mezz en Chassé

Mojo Concerts is dochter van Live Nation en die verkoopt/organiseerd dit concert.

 0
Avatar BasP
do 13 okt 2011 22:18

Wrong deGus & eerlijk?!: jullie hebben allebei gelijk volgens mij. Mezz en Chassé programmeren zelf, maar uiteraard boeken zij artiesten bij Mojo/Live Nation. Alleen bij dit concert is ook de kaartverkoop en promotie (dus flink deel organisatie) geregeld door Mojo/Live Nation.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.