Winnen: 2x2 kaarten voor Winne & De ZwarejongenZ

Door KenStash op 27 juli 2011 - 16:06 Nederland is een nieuwe popzaal rijker: De Kroepoekfabriek in Vlaardingen. Om dit te vieren volgt er natuurlijk een groots openingsweekend. De zaterdagavond van dit weekend staat bijvoorbeeld in het teken van hiphop. Niemand minder dan de Rotterdamse rapheld Winne, Kaascouse en de ZwareJongenZ maken op deze 17e september hun opwachting op het nieuwe Vlaardingse podium.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten verloten voor dit spektakel. Grijp je kans en doe mee met deze winactie, want je kunt tenslotte maar 1 keer het openingsweekend meemaken!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Winne, Kaascouse en de ZwareJongenZ niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. [/url2] Tot slot stuur je een mailtje met je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Openingsweekend Kroepoekfabriek (ZA)'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan tot woensdag 3 augustus 2011.alisonkills

THE KILLS NAAR PARADISOOver een paar weken staat The Kills op Lowlands, maar net als Miles Kane,...

frontstage

NIEUWE NOEL GALLAGHER, APPELSAP EN MEER IN... Zit je al klaar? Om zes uur starten wij met een nieuwe uitzending van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.