Tele Ticket Service komt met vernieuwend ticketingplatform

Door Marz667 op 23 juni 2011 - 12:23 Tele Ticket Service is een fullserviceticketingbureau gevestigd in Antwerpen. Het bedrijf bestaat precies 25 jaar en viert de verjaardag door in de loop van het komende jubileumjaar enkele nieuwigheden te lanceren. Het onafhankelijke ticketingbedrijf verkoopt meer dan 2 miljoen tickets voor een gevarieerd aantal evenementen.

Het plan is om het komende jaar een nieuw ticketingplatform te lanceren dat inhaakt op de behoefte van de ticketaanbieder en -koper. De nieuwe flexibele softwareoplossing is een antwoord op de vraag van aanbieders om zelf het volledige ticketverkoopproces te kunnen beheren en monitoren. De ticketkoper krijgt via het nieuwe platform een meer rechtstreeks contact met de aanbieder waardoor de communicatielijnen veel korter worden en dat is in het voordeel van de klant.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



emanews1

PARADISO EN BOTANIQUE VOOR EMA EMA komt naar Nederland en België. Op dinsdag 20 september staat Erika M...

RedHotChiliPeppersNieuw121

RED HOT CHILI PEPPERS VOLLEDIG UITVERKOCHT Het concert van de Amerikaanse funkband Red Hot Chili Peppers is volledig...

REACTIES

Avatar RickT
do 23 jun 2011 12:29

RickT zoiets als alle andere ticketservices dus? :)

 0
Avatar BasP
do 23 jun 2011 12:33

Wrong "dat inhaakt op de behoefte van de ticketaanbieder en -koper" klinkt als marktwerking: duurdere kaarten voor populaire concerten/festivals. doe nou maar gewoon kaarten verkopen op naam! (en ja, alle redenen om dat niet te doen er bij afdekken)

 0
Avatar vark
do 23 jun 2011 12:59

vark waarom plaatsen jullie een nieuwsbericht over zo'n secundary ticketingbureau waar klanten worden opgelicht met te dure kaarten?

 0
Avatar Discoman
do 23 jun 2011 13:10

Discoman Hahaha, fantastisch! Maken ze zich ontzettend hard tegen doorverkoop van tickets. Gaan ze het zelf ook doen, want is toch wel lucratief!
Heerlijk hypocriet!!

 0
Avatar Discoman
do 23 jun 2011 13:20

Discoman Hahaha, fantastisch! Maken ze zich ontzettend hard tegen doorverkoop van tickets. Gaan ze het zelf ook doen, want is toch wel lucratief!
Heerlijk hypocriet!!

 0
Avatar eerlijk?!
do 23 jun 2011 20:25

eerlijk?! Haha en dit is dus een zogenaamd officieel bureau dat zijn kaarten voor conceretn van MOJO ed verkoopt. Mensen dit heb ik een hele tijd geleden al voorspeld dat dit is waar men op uit is. Maak de seccundaire markt zwart en maak het ze onmogelijk en begin het dan zelf want dit is de manier om een monopoli te creeren toch?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.