Royal Beach Concert verplaatst

Door HarmG op 25 mei 2011 - 10:27 Op 4 juni zou in Scheveningen het Royal Beach Concert plaatsvinden, maar dat gaat helaas niet door. Het feest is verplaatst naar 27 augustus. Het concert zal ook niet in Scheveningen plaatsvinden, maar ergens anders. Waar precies is nog niet duidelijk.

Op het Royal Beach Concert staan dit jaar Bryan Adams, Elton John, Golden Earring en Do. De organisatie meldt dat gekochte kaarten geldig blijven en er zo snel mogelijk meer info komt.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Darkness1

THE DARKNESS IN 2012 OP WERELDTOURNEENa een pauze van vijf jaar keert The Darkness weer terug op het podium. De...

avril6

AVRIL LAVIGNE NAAR HMH Op 13 september geeft de Canadese zangeres Avril Lavigne een concert in de...

REACTIES

Avatar Madonnagirl3
wo 25 mei 2011 10:34

Madonnagirl3 Lekker duidelijk :S

 0
geen avatar
wo 25 mei 2011 11:17

joslittel vaag verhaal..

 0
Avatar xMike
wo 25 mei 2011 11:54

xMike Beetje jammer.. Dat wel!

 0
Avatar Bloodedman
wo 25 mei 2011 20:44

Bloodedman Wij zijn ons bewust van de enorme impact die dit teweeg brengt, maar ons primaire belang is om de doorgang van het evenement voor de consument te waarborgen. De nieuwe geplande datum is zaterdag 27 augustus. Met de gemeente wordt nu gesproken over een alternatieve locatie; het Malieveld. Binnen twee weken zullen wij hier volledige helderheid over kunnen verschaffen”, aldus Bob Reiche.Een woordvoerder van de gemeente Den Haag zegt op de website van televisiezender RTL4 dat de beslissing niets met de locatie te maken heeft. "Het strand is gewoon beschikbaar. De beslissing is interne bedrijfsvoering geweest. Ze konden niet uit de kosten komen door het aantal verkochte kaarten." Van de 40.000 beschikbare kaarten voor het Royal Beach Concert waren er pas 15.000 verkocht.

Lijkt mij vrij duidelijk nu!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.