Winnen: 2x2 kaarten The Entrance Band in Het Kasteel

Door Frits89 op 18 mei 2011 - 11:35 The Entrance Band, een psychedelisch stoner/blues trio dat voorheen onder de naam Entrance door het leven ging, werd opgericht door Guy Blakeslee, een begenadigd muzikant uit Baltimore, Maryland. De band tourde eerder al door de Verenigde Staten als support voor Sonic Youth, Devendra Banheart en Will Oldham. De band maakt niet het soort muziek dat je direct zou verwachten als je het cv van bijvoorbeeld bassiste Paz Lenchantin doorleest. De van origine Argentijnse schone fungeert al jaren als multi-instrumentaliste bij projecten van diverse Amerikaanse grootheden. Zo was zij natuurlijk de eerste bassist van A Perfect Circle, koos ze daarna voor een kortstondig avontuur met Zwan, en verzorgde ze de vioolpartijen op het legendarische album Songs For The Dead van Queens Of The Stone Age. Ook werkte ze viool- en pianopartijen uit voor allerlei film-soundtracks.

The Entrance Band staat 26 mei in Het Kasteel in Alphen aan den Rijn. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Entrance Band wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar The Entrance Band zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'The Entrance Band' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



inflamesnews.jpg22

IN FLAMES MET TRIVIUM NAAR 013Op woensdag 30 november komen metal zwaargewichten In Flames en Trivium...

McMorrownews1

JAMES VINCENT MCMORROW NAAR TIVOLI James Vincent McMorrow staat dit jaar niet alleen maar op De Affaire en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.