Winnen: 3x2 kaarten Marching Band in Het Kasteel

Door Freya op 31 mei 2012 - 15:43 Op vrijdag 8 juni staat het Zweedse indierock duo Marching Band in Het Kasteel te Alphen a/d Rijn. Toen oprichters Jacob Lind en Erik Sunbring aan het verhuizen waren schreven zij het album "Pop Cycle". Het praktisch dakloos zijn door het verhuizen inspireerde hen voor dit album. Het debuutalbum van het duo heet "Spark Large" en kwam alweer vier jaar geleden uit. De muziek van Marching Band wordt o.a. gebruikt in de series 90210 en How I Met Your Mother. Het voorprogramma wordt verzorgd door Atlantic Attraction en Beloki.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Marching Band!

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Marching Band in Het Kasteel wil gaan (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Marching Band'. Deze actie loopt tot 6 juni 2012.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefEefjedeVissernieuws1

EEFJE DE VISSER EN MR. POLSKA GEPROGRAMMEERD VOOR...Een paar dagen geleden werd al bekend dat Victorie Case Mayfield, Spinvis...

johncoffeynews.jpg

JOHN COFFEY RELEASET ALBUM IN TIVOLI De vijf Utrechters van John Coffey speelden begin dit jaar nog op Eurosonic...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.