Winnen: 4x2 kaarten Gabriel Rios (+album) in de Melkweg

Door Frits89 op 04 mei 2011 - 17:16 De Puerto Ricaanse muzikant Gabriel Rios studeerde in Gent schilderkunst aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten. De momenteel in New York woonachtige zanger, gitarist & tekstschrijver brak in 2006 in Nederland door met het nummer Broad Daylight, dat vooral bekend werd vanwege een Appelsientje-reclame. In België was Rios toen al een grote meneer wiens album Ghostboy maar liefst 118 weken in de hitlijsten stond. De vrolijke, dansbare popliedjes met latin-invloeden deden het in meer landen goed.
Met zijn derde studioalbum The Dangerous Return gooide Rios wederom het roer om. Samen met de virtuoze jazzpianist Jeff Neve en percussionist Kobe Proesmans maakte hij wederom een bijzonder fraai album. De nummers variëren van Coldplay-achtige pop tot jazz en van kinderslaapliedjes tot Latin.

Gabriel Rios staat 18 mei in de Melkweg in Amsterdam. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 4x2 kaarten(+ 1x het album The Dangerous Return per setje kaarten) weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Gabriel Rios wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Gabriel Rios zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Gabriel Rios' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



melkweggnews.jpg

BRIT FLOYD NAAR AMSTERDAM Brit Floyd is de naam van de Pink Floyd tribute show gemaakt door Chas Cole...

Motorpsycho2

MOTORPSYCHO NAAR EFFENAAR De rockband Motorpsycho komt naar Nederland. Op 15 oktober staan ze in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.