Winnen: 3x2 kaarten Erick E in Fenix

Door Frits89 op 17 maart 2011 - 17:24 Erick Eerdhuizen(beter bekend als Erick E) keert terug naar zijn basis. Met de nieuwe E5H-avonden – wat staat voor ‘Eerdhuizen 5 Hours’ – brengt hij de traditie van de all-nighter weer tot leven. Van de eerste tot de laatste plaat laat hij precies horen wat hij verstaat onder warme techhouse en dansbare techno. Bij het uitstippelen van zijn tour heeft hij bewust de intiemere clubs en poppodia opgezocht. Zo kan hij de meeslependheid van de lange sets die hij voor ogen heeft het beste overbrengen op zijn publiek.

Erick E staat 26 Maart in Fenix te Sittard. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Erick E wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Erick E zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Erick E' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



RichieHawtin2

RICHIE HAWTIN EN MARCO CAROLA NAAR DE PARADISOOp donderdag 28 april zullen Richie Hawtin en Marco Carola afreizen naar...

Fakkelteitgroepnews

FAKKELTEITGROEP CD-RELEASE IN UTRECHT Het album Fakkelteitgroep Volume 3 zal worden gepresenteerd in Tivoli op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.