Extra show Venice in de Melkweg en Atak

Door Marz667 op 06 januari 2011 - 10:05 Na het onlangs aangekondigde en reeds uitverkochte concert van Venice in de Melkweg op zondag 10 april verlaten Pat, Kipp en Mark Lennon een dag later Nederland om verder te touren met Roger Waters op zijn wereldtour met "The Wall".

Evenwel is er voor de Venice-fans goed nieuws, want bandleider Michael Lennon blijft nog een weekje langer dan voorzien in Nederland om een paar extra akoestische shows te doen onder de naam Ven-ish met andere leden uit de Lennonfamilie, die nog niet eerder te zien waren in Nederland.

Dit avondvullende programma is inclusief aftershow, meet & greet en signeersessie. Het optreden gaat plaatsvinden op dinsdag 12 april in de Melkweg. Kaarten gaan vanaf zaterdag 8 januari in de voorverkoop voor 15,00 euro.

Het bijzondere concert zal op 13 april ook plaatsvinden in Atak. Hiervoor zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. De voorverkoop voor het concert start op zaterdag 8 januari om 10.00 uur alleen online op www.atak.nl.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ErickEnews4

ERICK E DRAAIT VIJF UUR IN EFFENAARZaterdag 12 maart laat dj Erick E zich tijdens de clubavond 'E5H' van een...

devorstinnews

VORSTIN MAAKT KANS OP ARCHITECTUURPRIJS Podium De Vorstin is genomineerd voor de MDG Architectuurprijs, samen met het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.