Winnen: 2x2 Gotcha! All Stars in Melkweg en Tivoli

Door tomvanbavel op 20 december 2010 - 15:33 De legendarische Noord-Hollandse p-funk formatie Gotcha! is met enige onderbrekingen al sinds 1996 actief. In 2009 besloten ze als Gotcha! All Stars weer te gaan touren.

Gotcha! All Stars staat op 27 december in de Melkweg en op 28 december in Tivoli. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk voor beide concerten 2x2 kaarten weggeven.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Gotcha! All Stars wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Gotcha! All Stars zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Gotcha! All Stars' en vermeld in het mailtje je volledige naam en het concert waar je graag heen wil (Melkweg of Tivoli).


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



geldnews.jpg24

KABINET GAAT DOOR MET BTW-VERHOGING OP ENTREEKAARTJESHet kabinet gaat door met btw-verhoging op entreekaartjes van festival,...

19btwwegermee14

LOWLANDS WELLICHT VERDER ALS CIRCUS EN PAARD TOCH... De organisatie van Lowlands komt met een opmerkelijk nieuwtje. Het festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.