Patrick Watson met Concertgebouworkest naar Amsterdam?

Door ChristiaanW op 28 oktober 2010 - 12:58 Patrick Watson zal op Koninginnenacht 2011 een uniek optreden geven in het Amsterdamse concertgebouw, samen met het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Als het aan organisatie Voor De Kunst ligt althans.

Het project is namelijk nog niet helemaal zeker. Het werkt namelijk net iets anders dan normaal. Gebruikelijk is om een concert te plannen en dan te kijken hoeveel kaarten er verkocht worden. Omdat dit project zo uniek is, kijkt men eerst echter hoeveel animo er is, en zullen dus eerst kaarten worden verkocht voordat het project definitief doorgang zal vinden.

Deze kaarten zijn te koop in de vorm van een donatie op de site van het project. Wie 25 euro doneert, krijgt een kaart voor het optreden. Wie 100 euro doneert, krijgt twee tickets voor de voorste rij, en bovendien een glas champagne in de pauze. Organisaties kunnen zelfs nog meer doneren, en zo hele blokken stoelen afhuren.

Het Koninginnenachtconcert belooft uniek te worden volgens de organisatoren. Zij willen Patrick Watson en het KCO samenbrengen om zo het beste uit twee werelden te halen. Watson zal enkele nummers solo spelen, maar veel van zijn nummers zullen speciaal worden gearrangeerd voor het orkest, dat een extra dimensie moet geven aan de nummers.

Het project is momenteel al aardig op weg. Met nog 154 dagen te gaan, is er al 45% van de benodigde 67.500 euro gedoneerd.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



theclashofthecoverbandsnews1

THE CLASH OF THE COVER BANDS VERLEGT HAAR GRENZENThe Clash of the Cover Bands is in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot de...

PaulElstaknews1

DJ PAUL ELSTAK E.A. NAAR TIVOLI DE HELLING De hardcore dj, producer en labeleigenaar DJ Paul Elstak komt naar Utrecht...

REACTIES

Avatar jeroensiep
do 28 okt 2010 15:26

jeroensiep Nou als ik vóór die tijd stinkend rijk word dan ga ik wel voor die voorste rij met champagne om het te vieren.

 0
geen avatar
do 28 okt 2010 17:09

viagraap Als je vind dat je onterecht als elitair wordt bestempeld moet je vooral zulk soort acties met die kaartjes maken. Maar misschien dat ik alsnog ga.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.