The Clash of the Cover Bands verlegt haar grenzen

Door Marz667 op 28 oktober 2010 - 13:03 The Clash of the Cover Bands is in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot de grootste bandcompetitie van Nederland. Vanaf 2011 wordt The Clash of the Cover Bands groter, internationaler en vooral spannender.

“Onze lange lijst van bekende Nederlandse podia, zoals o.a. Paradiso Amsterdam, Effenaar Eindhoven en Tivoli Utrecht wordt nu aangevuld met een aantal bijzondere Belgische locaties, zoals bijvoorbeeld de beroemde poppodia Ancienne Belgique in Brussel en Trix in Antwerpen. De winnaars van de verschillende landen treffen elkaar in een spetterende ‘Grande Finale’ die plaats zal vinden in Nederlands grootste poppodium 013 Tilburg.” aldus organisator en initiatiefnemer John Van den Borne.

Daarnaast is er ook op Nederlands grondgebied sprake van weer een ontwikkeling. De Landelijke Halve Finales van het lopende seizoen gaan plaatsvinden in de Gashouder, het beroemde ronde gebouw van de Westergasfabriek in Amsterdam.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



neversaydie20102

WINNEN: 3X2 KAARTEN NEVER SAY DIE! MET PARKWAY DRIVE...De jaarlijkse Never Say Die! tour is uitgegroeid tot een waar instituut. Elk...

Patrick-Watson.gif2

PATRICK WATSON MET CONCERTGEBOUWORKEST NAAR AMSTERDAM? Patrick Watson zal op Koninginnenacht 2011 een uniek optreden geven in het...

REACTIES

Avatar ThomDrumBoy
di 02 nov 2010 09:13

ThomDrumBoy Kan die pauper John Bourne nog meer geld verdienen over de ruggen van bands!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.