Winnen: 2x2 kaarten The Cinematics

Door tomvanbavel op 07 oktober 2010 - 12:11 De Schotse band The Cinematics is een van de hardst werkende brit rock 'n roll band van het moment.
Gehaaide strakke songs die stijf staan van de adrenaline, gebracht door een live-band met de energie van een stel op hol geslagen hengsten. Met echoënde gitaren, analoge synths en disco-funk ritmes brengen ze de donkere britpop die vergeleken kan worden met Editors en Joy Division. De Albums Strange Education en Love and Terror hebben hoge ogen gegooid bij o.a. het London Calling publiek.

The Cinematics staan vrijdag 15 oktober in de Lakei in Helmond. Nog geen kaartje? Komt mooi uit, want Podiuminfo mag 2x2 kaartjes weggeven.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Cinematics wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar de The Cinematics zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'The Cinematics' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Twitter

FESTIVALINFO OP TWITTER EN FACEBOOKNa bijna 600 dagen op Twitter heeft het account van Festivalinfo een nieuwe...

Goose1

GOOSE OPENT VOOR UNDERWORLD De Belgische electropunk-band Goose is de support act voor de show van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.