Steve Harley & Cockney Rebel voor drietal concerten naar Nederland

Door Emma op 13 april 2010 - 11:58 De Britse rockgroep Steve Harley & Cockney Rebel komt eind oktober voor een aantal concerten naar Nederland. Met hits als ‘Sebastian’ en ‘Make Me Smile (Come Up And See Me)’ heeft Steve Harley met zijn groep Cockney Rebel bewezen thuis te horen in het rijtje grote internationale topbands van de jaren ‘70. In 2005 maakte deze band zijn laatste clubtour door Nederland. Daarna waren ze te zien op onder meer Bospop en Pinkpop Classic en gaven ze een concert in Carré.

Op 27 oktober keert Steve terug naar Nederland en is de singer/songwriter en gitarist met zijn band te zien in 't Paard van Troje in Den Haag. De 28ste brengt hij een bezoek aan Hedon in Zwolle en op 29 oktober zullen zal hij een optreden geven in het nieuwe poppodium de Lakei in Helmond. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de diverse podia.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHeineken Music Hall7

BEE GEES ZANGER IN HMHOp dinsdag 31 augustus geeft Bee Gees zanger Robin Gibb een optreden in de...

Vive la Fete11

WIN 2X2 KAARTEN VIVE LA FÊTE En dat is Frans voor lang leve het feest! Vive La Fête staan erom bekend...

REACTIES

Avatar Velvet_Underground
di 13 apr 2010 12:54

Velvet_Under.. Haha nice, heb hem een aantal jaar terug gezien. Was een beetje een drama met sneeuw toen. Misschien dat ik nog naar Helmond ga. maar pfft. oktober. geen idee waar ik dan leef.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.