Jerry Lee Lewis naar Amsterdam

Door RobZ op 06 september 2010 - 13:07 De Amerikaanse rock'n roll legende Jerry Lee Lewis geeft op dinsdag 9 november een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De pianist en zanger breekt eind jaren 50 door met de hit 'Whole Lotta Shakin’ Goin' On'. Andere hits van de zanger, wiens bijnaam The Killer is, zijn 'High School Confidential', 'Breathless', 'You Win Again' en 'Great Balls of Fire'.

Kaarten voor het concert van Jerry Lee Lewis kosten 53 euro en gaan aanstaande vrijdag om 10:00 uur in de voorverkoop.deftonesnews.jpg14

DEFTONES MET COHEED & CAMBRIA NAAR 013De Amerikaanse rockband Deftones komt terug naar Nederland. Op 24 november...

Crash Course in Science

CRASH COURSE IN SCIENCE EXCLUSIEF NAAR HEERLEN De nieuwe Nor in Heerlen haalt minimal-wave act Crash Course in Science...

REACTIES

Avatar smellycat
ma 06 sep 2010 13:21

smellycat Te grote zaal en te dure kaarten.... Dit gaat hij denk ik bij lange na niet vol krijgen, zonde!

 0
Avatar Ron1984
ma 06 sep 2010 14:14

Ron1984 Daarbij - hoe lang speelt Lewis tegenwoordig nog? Een uurtje maximaal?

 0
geen avatar
ma 06 sep 2010 15:41

joslittel Een beetje jammer dit inderdaad. Zijn live performance is zwaar gaan lijden onder zijn leeftijd.. niet meer zoveel geld waard denk ik. Deze man kan beter in Carré gaan spelen, kan zijn publiek het tenminste ook nog een beetje volhouden..

 0
Avatar 14139
ma 06 sep 2010 16:58

14139 In paradiso was het wel erg goed maar de hmh is veelste groot en de kaarten zijn te duur

 0
geen avatar
ma 06 sep 2010 18:19

rockingbrill.. Hij speelde de laatste keren in Nederland ongeveer 35 minuten. Kaarten waren altijd rond de 40 euro geloof ik. Dus dit is een FLATER. De beste man is een legende maar hier gaat toch geen kip meer heen.

 0
Avatar evile
ma 06 sep 2010 19:11

evile Niet liggen zeiken die man wordt dit jaar 75 dus wat boeit het dat hij maar een uurtje speelt. Hij speelt wel nog goed. Heb me prima geamuseerd in de 013 vorig jaar. Natuurlijk speelt ie niet meer zoals 40 jaar geleden maar het is wel een levende legende die je een keer gezien moet hebben.

 0
Avatar smellycat
ma 06 sep 2010 19:23

smellycat evile schreef:
Niet liggen zeiken die man wordt dit jaar 75 dus wat boeit het dat hij maar een uurtje speelt. Hij speelt wel nog goed. Heb me prima geamuseerd in de 013 vorig jaar. Natuurlijk speelt ie niet meer zoals 40 jaar geleden maar het is wel een levende legende die je een keer gezien moet hebben.

Volgens mij begrijp je het punt van de meeste mensen hier boven niet. Mojo bepaald voor 90% prijzen en lokaties en hier slaan ze de plank mis enk ik (en meerdere met mij) Hoe goed ie ook is geweest op een gegeven moment is het gewoon verstandiger als je inderdaad Carre oid aandoet. Je gaat dan niet coninu blijven touren en zelfs iedere keer naar grotere zalen verhuizen en je prijs omhoog doen terwijl je merkt dat je het eigenlijk niet meer zo kan brengen..

 0
Avatar evile
ma 06 sep 2010 21:48

evile Ja maar als je naar artiesten gaat die zo lang actief zijn betaal je daar ook voor. En ga je die in kleine zaaltjes plaatsen dan verdiend ie niks tenzij hij er veel aandoet en ik denk dat hij daar op zijn leefdtijd weinig zin in heeft. Mensen vergeten vaak dat het ook geld kost om te touren en dat mojo een hoop in zijn zak steekt.

 0
Avatar smellycat
ma 06 sep 2010 22:05

smellycat evile schreef:
Ja maar als je naar artiesten gaat die zo lang actief zijn betaal je daar ook voor. En ga je die in kleine zaaltjes plaatsen dan verdiend ie niks tenzij hij er veel aandoet en ik denk dat hij daar op zijn leefdtijd weinig zin in heeft. Mensen vergeten vaak dat het ook geld kost om te touren en dat mojo een hoop in zijn zak steekt.

Je slaat de spijker op zijn kop, Mojo is degene die achter deze acties zit. Ze zijn met alles op zoek naar hun grenzen in prijzen. Maar ik denk dus dat ze met dit concert er ver over heen gaan en of het concert om eoa reden afgelast wordt en verplaatst naar een kleinere zaal..

 0
geen avatar
vr 08 okt 2010 02:20

TEX2010 rockingbrilliant schreef:
Hij speelde de laatste keren in Nederland ongeveer 35 minuten. Kaarten waren altijd rond de 40 euro geloof ik. Dus dit is een FLATER. De beste man is een legende maar hier gaat toch geen kip meer heen.


De laatste keren in Nederland (Paradiso Amsterdam 2009, 013 Tilburg 2008 en het Indoor Sportcentrum in Eindhoven) speelde hij altijd zo rond de 60 minuten en, zonder enige vorm van tijdrekkerij, in een moordend tempo achter elkaar door (met de nummers van de bandleden erbij geteld duurden de shows nog 15 minuten langer) voor zoals gewoonlijk ook nu weer bomvolle zalen.

Op het uitverkochte concert in Eindhoven, slechts 3 jaar geleden, kwamen destijds overigens 4700 fans af maar kippen waren er inderdaad niet bij...

Wat de concertkaartjes betreft; die waren bijvoorbeeld 6 jaar geleden 45 Euro. Dus nu, 6 jaar later, zijn ze slechts 8 Euro duurder geworden (voor dat geld krijg je Jerry's pianobeukende zus Linda Gail er ditmaal ook nog bij!). En dan te bedenken dat de inflatie in die tussenliggende 6 jaar gewoon is doorgegaan en we ook nog eens met de gevolgen van een economomische crisis zitten opgescheept! Kaarten van 100 Euro (of meer) zijn overigens bij een flink aantal andere concerten al jaren niets bijzonders meer (net als de artiesten in kwestie soms..).

Tot slot wil ik je overigens nog wel even een compliment geven voor je omschrijving van je eigen bericht want dat bericht is inderdaad.... een FLATER!

P.S. Jerry's nieuwe album "Mean Old Man" met Sheryl Crow, John Mayer, Solomon Burke, Eric Clapton, John Fogerty, Merle Haggard, Mick Jagger, Kris Kristofferson, Shelby Lynne, Tim McGraw, Willie Nelson, Keith Richards, Kid Rock, Slash, Mavis Staples, Ringo Starr, Robbie Robertson, Gillian Welch en Ronnie Wood al gehoord??

Stond onlangs op de 30ste plaats van Bilboard's album lijst...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.