concert: Anneke van Giersbergen in Doornroosje op DONDERDAG 09 FEBRUARI 2012

  • Anneke van Giersbergen
    Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek
  • Anneke van Giersbergen
    Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
DO.
09 FEB
ANNEKE VAN GIERSBERGEN Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2012
Hoofdprogramma Anneke van Giersbergen
Voorprogramma Paper Fox
Toegang €14,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 09 februari 2012.
Dat is 4461 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Wanneer Anneke van Giersbergen in 2007 een solocarrière start, is ze maar liefst 13 jaar het boegbeeld van metal pioniers The Gathering geweest. Ze brengt met haar nieuwe band Agua de Annique in vlot tempo een aantal albums uit, die haar direct als solo-artiest op de kaart weten te zetten en zowel door pers als publiek goed ontvangen worden.
Anneke 's langverwachte album "Everything Is Changing" zal in januari 2012 bij PIAS Recordings verschijnen. Het album werd hoofdzakelijk opgenomen in haar eigen studio en in de Ultrasound Studios, Braga (Portugal), met producer Daniel Cardoso. Dit is het eerste album dat onder haar eigen naam uitgebracht zal worden en het belooft een nieuwe kant van de multi-getalenteerde zangeres te laten zien.

Foto's van Anneke van Giersbergen, Paper Fox

Foto Anneke van Giersbergen te Huntenpop 2022 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te Tim Bowness Band & Anneke van Giersbergen - 31/05 - Boerderij Foto Anneke van Giersbergen te Huntenpop 2022 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 11/11 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 81 foto's van Anneke van Giersbergen

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest