concert: Anneke van Giersbergen in Atak op VRIJDAG 16 MAART 2012

  • Anneke van Giersbergen
    Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek
  • Anneke van Giersbergen
    Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
VR.
16 MRT
ANNEKE VAN GIERSBERGEN 20:30 uur Atak, Enschede
2012
Hoofdprogramma Anneke van Giersbergen
Voorprogramma The Jacks
Toegang Ticket: €14,00
Aan de deur: €16,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 16 maart 2012.
Dat is 4422 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Anneke van Giersbergen was maar liefst 13 jaar het boegbeeld van metal pioniers The Gathering toen ze in 2007 besloot om uit de band te stappen. Ze begon aan een solocarrière en dat heeft goed uitgepakt. Live tourt Anneke al vier jaar lang succesvol door binnen- en buitenland als support act van Smashing Pumpkins én zelfs voor de Dalai Lama.

Eind januari komt haar tweede solo- album ‘Everything is changing’ uit. Anneke beschrijft het creatieve proces rondom het album als ‘het ontdekken van mijn eigen identiteit als solo-artiest’. Het weerspiegelt de veranderingen die ze de laatste jaren doorgemaakt heeft, wat resulteert in een unieke mix van levendige rock, elektronica en natuurlijk Van Giersbergen’s kenmerkende intense zang.

Foto's van Anneke van Giersbergen, The Jacks

Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 11/11 - Podium Victorie Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 24/10 - Melkweg Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013 Foto Anneke van Giersbergen te Huntenpop 2022 Foto Anneke van Giersbergen te Tim Bowness Band & Anneke van Giersbergen - 31/05 - Boerderij
 
Bekijk alle 81 foto's van Anneke van Giersbergen
Bekijk alle 24 foto's van The Jacks

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws