concert: Battle of Amsterdam - Finale in Melkweg op ZATERDAG 08 JULI 2006

  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/10 - 013
    © Kaylee Verschure
  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/10 - 013
    © Kaylee Verschure
ZA.
08 JUL
BATTLE OF AMSTERDAM - FINALE Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2006
Toegang Gratis

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 08 juli 2006.
Dat is 6492 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

De Battle of Amsterdam is een Amsterdamse wedstrijd waarbij jongeren van 12 t/m 22 jaar uit verschillende disciplines hun talent laten zien.



Het gratis Amsterdamse straatcultuurevenement wordt geopend door de Jeugd van Tegenwoordig, bekend van hun raphit Watskeburt. Naast de finalisten zullen ook jonge artiesten uit de straatcultuur op het podium staan, waaronder Nina (MC), Skitta & Sketch (MCs), WOTS (show basketball) en DJ Switch. Gastheer van de avond is MC Complex.



Hoofdact zijn de KrumpKings uit L.A., bekend van hun samenwerking met Madonna tijdens haar laatste wereldtournee en hun optreden tijdens de laatste oscaruitreiking. Deze grondleggers van de nieuwe dansstijl Krumpng waren recentelijk ook te zien in videoclips van Missy Elliot, the Black Eyed Peas en the Chemical Brothers.

Foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig, DJ Switch, Nina (BE)

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Noorderslag 2006 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Werfpop 2016 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 23/12 - Paard Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/10 - 013 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd van Tegenwoordig - Larger Than Live 11/07 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 312 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws