concert: Jack Parow in Poppodium Romein op WOENSDAG 04 MEI 2011

  • Jack Parow
    Metropolis 2010
    © Marcel Poelstra
  • Jack Parow
    Metropolis 2010
    © Marcel Poelstra
WO.
04 MEI
JACK PAROW 20:00 uur Poppodium Romein, Leeuwarden
2011
Hoofdprogramma Jack Parow
Toegang €12,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 04 mei 2011.
Dat is 3587 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

‘Jy dink jy's cooler as ekke, want jy't 'n tattoo van 'n slang op jou tette.’ Zo op het eerste gehoor klinkt het als koeterwaals, maar bij nader inzien is die Zuid-Afrikaanse rap een stuk minder onbegrijpelijk dan het in eerste instantie lijkt. Nadat zijn vrienden van Die Antwoord hun naam al vestigden met knotsgekke culthits en dito videoclips, is Jack Parow de volgende in het rijtje Zuid-Afrikaanse hiphopartiesten dat de Lage Landen komt veroveren.

In eigen land is hij al een absolute superster, lokale radiostations draaien zijn singles grijs en zijn titelloze debuutalbum ging er binnen een mum van tijd goud. Het lijkt bovendien slechts een kwestie van tijd voordat zijn kenmerkende pet-met-ellenlange-klep wordt gebombardeerd tot internationale modetrend.

Foto's van Jack Parow

Foto Jack Parow te Jack Parow - 28/5 - Tivoli Foto Jack Parow te Jack Parow - 28/5 - Tivoli Foto Jack Parow te Metropolis 2010 Foto Jack Parow te Bevrijdingsfestival Amsterdam 2011 Foto Jack Parow te Jack Parow - 28/5 - Tivoli Foto Jack Parow te Bevrijdingsfestival Amsterdam 2011
 
Bekijk alle 16 foto's van Jack Parow

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest