concert: Tom Helsen in Poppodium Romein op VRIJDAG 25 FEBRUARI 2011 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tom Helsen in Poppodium Romein) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
25 FEB
TOM HELSEN 20:00 uur Poppodium Romein, Leeuwarden
2011
Hoofdprogramma Tom Helsen
Toegang €10,-

EXTRA INFORMATIE

De titel van het fraaie debuut uit 2001 van de Vlaamse muzikant Tom Helsen “Tom is doing great” geeft zijn huidige positie weer. In België is Tom al behoorlijk lang een gevestigde naam en langzamerhand krijgt hij ook in Nederland zijn meer dan terechte erkenning als begenadigd songwriter en zanger.

Afgelopen jaar was zijn single “Sun In Her Eyes” een echte zomerhit en veelvuldig te horen in de reclame-uiting rond een zeker Belgisch bronwater met een citroensmaakje. Ook op de Nederlandse radio kwam Tom regelmatig voorbij. Zo verzorgde hij een live optreden bij Cappuccino (Radio 2) en was hij te gast bij Giel Beelen op 3FM en bij TROS Muziekcafe (Radio 2).

Zijn nieuwste wapenfeit “Home” staat vol met prachtige nummers. Velen voorspellen Tom Helsen een gevleugelde carrière, waar wij nog heel veel van zullen gaan horen!

Foto's van Tom Helsen

Foto Tom Helsen te TW Classic 2009 Foto Tom Helsen te TW Classic 2009 Foto Tom Helsen te TW Classic 2009 Foto Tom Helsen te TW Classic 2009 Foto Tom Helsen te TW Classic 2009 Foto Tom Helsen te TW Classic 2009
 
Bekijk alle 7 foto's van Tom Helsen

Gerelateerd nieuws