concert: Roos Jonker in LVC op VRIJDAG 21 JANUARI 2011

  • Roos Jonker
    Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
    © Bianca Stommel
VR.
21 JAN
ROOS JONKER 20:00 uur LVC, Leiden
2011
Hoofdprogramma Roos Jonker
Toegang €10,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 21 januari 2011.
Dat is 4843 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Roos begon op jonge leeftijd met zingen en het spelen van saxofoon en piano. Op 16-jarige leeftijd speelde zij in haar eerste band Hot Stuff. Hierna studeerde ze aan het conservatorium van Amsterdam, waar zij haar bachelor en haar master-graad in jazz haalde.
Tijdens haar studie speelde Roos, onder andere, met Benny Sings en trad ze op tijdens het North Sea Jazz Festival en de Uitmarkt. Nu is zij de leadzangeres van het Glenn Miller Orchestra, dat optreedt in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Op 28 mei 2010 verscheen haar debuutplaat 'Mmmmm bij Dox Records. In juni werd het album onder de naam Roos Jonker uitgebracht in Japan. Als singersongwriterproducer neemt ze bovendien alles op in haar huiskamer, te midden van haar eigen piano, harp, laptop, plantjes, schone was en koppen thee; eigenzinnig en doelgericht. Wie haar album beluistert hoort een combinatie van verschillende stijlen : Jazz, hiphop, close harmony, pop.

Foto's van Roos Jonker

Foto Roos Jonker te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto Roos Jonker te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto Roos Jonker te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
 
Bekijk alle 3 foto's van Roos Jonker

Gerelateerd nieuws