concert: Blackie & The Oohoos / The Flying Horseman in De Brakke Grond op DONDERDAG 02 DECEMBER 2010

  • Flying Horseman
    Crossing Border 2013
    © Gertjan van der Loo
  • Flying Horseman
    Crossing Border 2013
    © Gertjan van der Loo
DO.
02 DEC
BLACKIE & THE OOHOOS / THE FLYING HORSEMAN 20:30 uur De Brakke Grond, Amsterdam
2010
Voorprogramma Saelors

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 02 december 2010.
Dat is 4186 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Brakke Grond pakt uit met een Sonic Soirée, een mini en intieme versie van Sonic Connections, het pop & rockfestival van de Brakke Grond dat jaarlijks plaatsvindt in april. Blackie & the Oohoos en The Flying Horseman zijn in België aanstormende talenten en nu ze beiden hun debuutalbum uitbrengen is het moment daar om ook Nederland te veroveren. En nee, je ziet niet dubbel; Loesje Maieu, Martha Maieu en Milan Warmoeskerken spelen in beide bands. Saelors komt uit Amsterdam en speelt een set tijdens de pauze in het Café.

The Flying Horseman: Zanger-gitarist Bert Dockx en zijn vijf kompanen brengen ons bezwerende, bluesy songs met zwarte randen. Gelaagd, intiem bezwerend en wild rockend.

Blackie & the Oohoos: In april 2010 waren Blackie & The Oohoos samen met Ragazze Kwartet op Sonic Connections een doorslaand succes. Als geen ander bouwen ze een sfeer op die tegelijk intimistisch, feeëriek én duister is.

Saelors: Pop-noir, freakfolk 2.0, electro- akoestisch

Foto's van Flying Horseman, Saelors

Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Crossing Border 2013 Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016
 
Bekijk alle 7 foto's van Flying Horseman

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws