concert: Nikoo in PopEi op DONDERDAG 21 OKTOBER 2010

  • Space Siren
    Woot!Woot!Woolf 2013
    © Gertjan van der Loo
  • Space Siren
    Woot!Woot!Woolf 2013
    © Gertjan van der Loo
DO.
21 OKT
NIKOO 21:00 uur PopEi, Eindhoven
2010
Hoofdprogramma Nikoo
Voorprogramma Space Siren

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 21 oktober 2010.
Dat is 4936 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Live:
Nikoo
Space Siren

Na het loslaten van de digitale debuut EP begin dit jaar, is er op internet een ware buzz ontstaan rond Nikoo. En terecht, want de band rond Joep van Son (The Very Sexuals en The Sugarettes) heeft met de noisy indierock ook nog eens de gouden popmelodieën in handen. Doordat Joep van Son productiever is dan Coca-Cola, zie zijn handvol andere groepen en projecten, zijn de 'Nikoo' shows spaarzaam. Er zit dus maar één ding op, grijp die kans!

Maar Nikoo is niet alleen, want zij worden vanavond bijgestaan door het ook al behoorlijk puike Space Siren uit Voorhout. De groep is opgericht door Ineke Duivenvoorde (Seasaw) en producer Corno Zwetsloot (Zoppo), en later aangevuld met o.a. Gwendolien Douglas (AC Berkheimer). De met shoegaze geïnjecteerde indierock van Space Siren maakt dat het independentlabel Katzwijm/Subroutine een parel rijker is.

Foto's van Space Siren

Foto Space Siren te Woot!Woot!Woolf 2013 Foto Space Siren te Woot!Woot!Woolf 2013 Foto Space Siren te Woot!Woot!Woolf 2013 Foto Space Siren te Woot!Woot!Woolf 2013 Foto Space Siren te Woot!Woot!Woolf 2013
 
Bekijk alle 5 foto's van Space Siren

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws