concert: Uncle Frankle in EKKO op ZATERDAG 23 OKTOBER 2010

  • The Crowns
    Rigby - 13/10 - Luxor Live
    © Marieke Waalwijk
  • The Crowns
    Popronde Leiden 2012
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
23 OKT
UNCLE FRANKLE 20:30 uur EKKO, Utrecht
2010
Hoofdprogramma Unkle Frankle
Voorprogramma The Crowns
Toegang 3 Euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 23 oktober 2010.
Dat is 4939 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Doorgaans gekleed in vrijwel identieke skinny outfits in de kleuren zwart/wit/rood, oogt Uncle Frankle als een typische britpop-band. Opgegroeid in Hilversum en Utrecht, hebben de jongens van Uncle Frankle al meerdere succesvolle optredens achter de rug. Onder andere een tv-optreden bij 'De Wereld Draait Door' en als supportact van Razorlight in een uitverkocht Paradiso. In de zomer van 2008 stonden ze samen met bands als Foals en TV On The Radio al op het Duitse Reeperbahn Festival.

De muziek van het viertal werd in maart dit jaar voor het eerst vastgelegd op een EP, genaamd 'Triple A-Side'. De EP bevat slechts drie nummers, maar ze beschikken 1 voor 1 over een grote hitpotentie. Daarnaast is Uncle Frankle een van de meest spectaculaire live acts uit Utrecht, die je als indierock-liefhebber zeker gezien moet hebben! De EP-Release in EKKO is hiervoor dan ook de juiste gelegenheid, als je ze tenminste nog van dichtbij wilt kunnen bewonderen..

Foto's van The Crowns

Foto The Crowns te Rigby - 13/10 - Luxor Live Foto The Crowns te DeWolff - 4/2 - Nieuwe Nor Foto The Crowns te Popronde Leiden 2012 Foto The Crowns te Popronde Leiden 2012 Foto The Crowns te Rigby - 13/10 - Luxor Live Foto The Crowns te DeWolff - 4/2 - Nieuwe Nor
 
Bekijk alle 10 foto's van The Crowns

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest