concert: Bolt Thrower / Gorefest in Metropool op WOENSDAG 12 APRIL 2006

  • Bolt Thrower
    Neurotic Deathfest 2010
    © Erik Luyten
WO.
12 APR
BOLT THROWER / GOREFEST 19:00 uur Metropool, Hengelo
2006
Hoofdprogramma Bolt Thrower Gorefest
Voorprogramma Pulverizer
Toegang 8

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 12 april 2006.
Dat is 6535 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Na de tour van januari/februari dit jaar heeft de death metallegende Bolt Thrower de smaak te pakken, want deze maand manoeuvreren ze de tourbus wederom door Europa. Deze keer wordt er slechts één stop in Nederland gemaakt en wel voor de deur van Metropool Hengelo, alwaar ze het publiek een portie beukende oldschool deathmetal zullen voorschotelen.
Het eind jaren ´90 ter ziele gegane Gorefest is opgestaan uit de dood. Dat ze weer springlevend zijn bewezen ze vorig jaar al op vooraanstaande metalfestivals als Wacken Open Air, Fields of Rock en Dynamo Open Air. En nu gaan ze Metropool binnenstebuiten keren.
De Nederlandse deathmetalformatie Pulverizer heeft, na het uiteenvallen van de band in 2001, al meerdere eenmalige reünie optredens gegeven door heel Nederland, altijd met succes. Dat de band een volle zaal kan laten kolken moge bekend zijn.

Foto's van Bolt Thrower, Gorefest, Pulverizer

Foto Bolt Thrower te Neurotic Deathfest 2010 Foto Gorefest te Dynamo Open Air 2005 Foto Gorefest te Paaspop Schijndel 2006 Foto Gorefest te Tuinfeest Nirwana 2006 Foto Gorefest te Tuinfeest Nirwana 2006 Foto Gorefest te Paaspop Schijndel 2006
 
Bekijk alle 1 foto's van Bolt Thrower
Bekijk alle 7 foto's van Gorefest

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest