concert: An Pierle & White Velvet in Doornroosje op DONDERDAG 15 JUNI 2006

DO.
15 JUN
AN PIERLE & WHITE VELVET Rode Zaal, 21:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2006
Hoofdprogramma An Pierlé & White Velvet
Toegang 12 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 15 juni 2006.
Dat is 6535 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De in Antwerpen geboren en getogen An Pierlé geniet een opleiding klassieke piano, zingt, speelt toneel, maakt muziek en danst. In 1996 doet de toen 22-jarige An mee aan Humo's Rockrally, waar ze iedereen sterk ontroert door haar optreden en vooral door haar versie van Gary Numan's 'Are Friends Electric'? Najaar 1999 debuteert ze op indrukwekkende wijze met Mud Stories, een album vol intieme popliedjes die afgewisseld worden met expressieve pianopop.

Tijdens live optredens zit de Belgische Tori Amos altijd op een witte skippybal. An, die heel veel optreedt in zowel zalen als in schouwburgen, maar ook op festivals, bouwt in korte tijd een uitstekende live-reputatie op. Haar tweede album, het afwisselende Helium Sunset (2002), maakt duidelijk dat ze een geheel eigen stijl ontwikkeld heeft: afwisselend beheerst en energiek, lief en gewelddadig. Binnenkort verschijnt er een nieuw album.

Foto's van An Pierlé & White Velvet

Foto An Pierlé & White Velvet te Werchter 2006 Foto An Pierlé & White Velvet te Werchter 2006 Foto An Pierlé & White Velvet te Werchter 2006
 
Bekijk alle 3 foto's van An Pierlé & White Velvet

Gerelateerd nieuws