concert: Wild Palms in EKKO op ZONDAG 03 OKTOBER 2010

  • Kensington
    Pinkpop 2013 - Zondag
    © Joost Doensen
  • Kensington
    Indian Summer 2012
    © Gertjan van der Loo
ZO.
03 OKT
WILD PALMS 20:30 uur EKKO, Utrecht
2010
Hoofdprogramma Wild Palms
Voorprogramma Kensington
Toegang 6 Euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 03 oktober 2010.
Dat is 4955 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Kensington komt 3 maanden na hun overtuigende cd-presentatie terug naar EKKO om samen met het Britse Wild Palms op de planken te staan.

Nijdige gitaarriffs, stevige drums en een bijzondere cover van Björk's 'Human Behaviour': Wild Palms heeft het allemaal. De ene keer draait alles om de dansbare baslijntjes, het nummer erna is bedwelmend melodieus. Als je er een naam op wil plakken: postpunk. Maar deze Britten zijn een stuk avontuurlijker, dwarser en spannender dan meeste andere navolgers van Joy Division. Als je na afloop niet bent ingepalmd, weten wij het ook niet meer.

Verkoop van de tickets is begonnen, zorg dat je voorafgaand aan het concert je tickets hebt want het vorige concert van Kensington was ausverkauft.

Foto's van Kensington

Foto Kensington te Indian Summer Festival 2014 Foto Kensington te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome Foto Kensington te Appelpop 2013 Foto Kensington te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Kensington te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag Foto Kensington te Kensington - 26/11 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 474 foto's van Kensington

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest