concert: Stevie Ann in Gigant op ZONDAG 21 NOVEMBER 2010

  • Mercy John
    Paaspop 2019- vrijdag
    © René Obdeijn
  • Stevie Ann
    Stevie Ann - 19/12 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
ZO.
21 NOV
STEVIE ANN Popzaal Gigant, Apeldoorn
2010
Hoofdprogramma Stevie Ann
Voorprogramma Mercy John
Toegang €12,50 / €11

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 21 november 2010.
Dat is 4901 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Stevie Ann trekt met haar prachtige warme stem al de aandacht sinds ze op haar 19e debuteerde. Haar derde album Light Up kwam uit in mei . Ondanks dat ze voor dat album met sterproducer Mitchel Froom (Sheryl Crow, Randy Newman, Crowded House, Elvis Costello) samenwerkte bleef ze dichtbij zichzelf. Stevie Ann is met haar teksten en muziek die het midden houdt tussen country, folk en Amerikaanse radiorockéén van de belangrijkste singersongwriters in Nederland van dit moment. In 2007 trad ze al eens op in Gigant en we bevelen haar opnieuw van harte aan!

Singer/ songwriter John Henry zal voor een indrukwekkende akoestische support act voor Stevie Ann zorgen. John Henry houd zich van jongs af aan al bezig met het schrijven en het spelen van muziek. Hij laat zich inspireren door artiesten als Tom Petty en Bruce Springsteen, wat ook duidelijk naar voren komt in zijn nummers.

Foto's van Stevie Ann, Mercy John

Foto Stevie Ann te Stevie Ann - 20/3 - Paradiso Foto Stevie Ann te Stevie Ann - 19/12 - Tivoli Foto Stevie Ann te Paaspop Schijndel 2008 Foto Stevie Ann te Noorderslag 2008 Foto Stevie Ann te Noorderslag 2006 Foto Stevie Ann te Huntenpop 2008
 
Bekijk alle 53 foto's van Stevie Ann
Bekijk alle 10 foto's van Mercy John

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest