concert: Leonard Cohen in Sint-Pietersplein op VRIJDAG 20 AUGUSTUS 2010

  • Leonard Cohen
    Leonard Cohen - 18/9 - Ahoy
    © Paul Barendregt
  • Leonard Cohen
    Leonard Cohen - 18/9 - Ahoy
    © Paul Barendregt
VR.
20 AUG
LEONARD COHEN 20:00 uur Sint-Pietersplein, Gent
2010
Hoofdprogramma Leonard Cohen
Toegang 79 - 69 - 59 € en 96 € (golden circle), inclusief servicekosten en inclusief gebruik van de pendelbussen van De Lijn van en naar parking Flanders Expo.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 20 augustus 2010.
Dat is 4998 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Op vrijdag 20 augustus zal hij op het historische Sint-Pietersplein een uniek concert spelen voor een zittend publiek. Wie de voorbije tourschema’s van Cohen van naderbij bekijkt, weet dat de man graag op een historische locatie speelt. Zo speelde Leonard de afgelopen jaren nog in open lucht op het San Marco-plein (Venetië), het IMMA/Royal Hospital Kilmainham (Dublin) en op de Piazza Napoleone (Lucca). Het heraangelegde Sint-Pietersplein is de volgende locatie in deze indrukwekkende lijst. Ze herbergt niet alleen de O.L.V. Sint-Pieterskerk en de Sint-Pietersabdij (met zijn unieke wijngaarden) maar ligt ook in de schaduw van de Boekentoren.

Foto's van Leonard Cohen

Foto Leonard Cohen te Leonard Cohen - 18/9 - Ahoy Foto Leonard Cohen te Leonard Cohen - 18/9 - Ahoy Foto Leonard Cohen te Leonard Cohen - 18/9 - Ahoy Foto Leonard Cohen te Leonard Cohen - 18/9 - Ahoy Foto Leonard Cohen te Leonard Cohen - 18/9 - Ahoy Foto Leonard Cohen te Benicàssim 2008
 
Bekijk alle 14 foto's van Leonard Cohen

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest