concert: Zita Swoon - Dancing with the sound hobbyist in Koninklijke Schouwburg op DONDERDAG 06 MEI 2010

DO.
06 MEI
ZITA SWOON - DANCING WITH THE SOUND HOBBYIST 20:15 uur Koninklijke Schouwburg, Den Haag
2010
Hoofdprogramma Zita Swoon
Toegang Rang 1: € 28
Rang 2: € 26
Rang 3: € 20

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 06 mei 2010.
Dat is 5104 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Wie de Belgische groep Zita Swoon kent weet dat hun concerten authenticiteit uitademen en verder gaan dan een doorsnee concert. Met het programma Dancing with the sound hobbyist kiest de band opnieuw voor een originele aanpak, die het midden houdt tussen concert en danstheater. Vol eigenzinnige composities, welke zijn ontstaan uit een ontmoeting tussen dansgezelschap Rosas en Stef Kamil Carlens.
In Dancing with the sound hobbyist laat Zita Swoon het format van het poplied los en gaan ze met met potten en pannen, speelgoed, oude orgeltjes en allerlei andere curieuze instrumenten aan de slag. Zo worden grillige melodieën en eigenzinnige ballades gecomponeerd. In de intimiteit van het theater krijgen deze pareltjes alle ruimte die ze nodig hebben. De danser van Rosas weet samen met de zangeressen van Zita Swoon het publiek mee te nemen op een muzikale danstrip.

Foto's van Zita Swoon

Foto Zita Swoon te Pukkelpop 2006 Foto Zita Swoon te Festival DeBeschaving 2006 Foto Zita Swoon te Parkpop 2005 Foto Zita Swoon te Festival DeBeschaving 2006 Foto Zita Swoon te Festival DeBeschaving 2006 Foto Zita Swoon te Paaspop Schijndel 2007
 
Bekijk alle 8 foto's van Zita Swoon

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest