concert: Kinkobra in Bibelot op VRIJDAG 12 MAART 2010 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Kinkobra
    The Pretty Reckless - 16/11 - Tivoli
    © Maaike Foks


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kinkobra in Bibelot) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
12 MRT
KINKOBRA Main Stage, 20:00 uur Bibelot, Dordrecht
2010
Hoofdprogramma Kinkobra
Voorprogramma The New Media

EXTRA INFORMATIE

The New Shining is een ambitieuze 3 man sterke heavy rock band, opgericht in 2006. Energie en passie, daar draait het om bij deze band. In 2008 kwam hun debuutplaat ‘Supernatural Showdown’ uit en sinds dien gaat het hard. Zo werden ze Serious Talent van 3FM en verdiende zij zelfs een plektje in de top-10 van de American Alternative Chart. Na hun debuutplaat zijn de drie heren meteen weer gaan schrijven. Zij hadden namelijk het gevoel dat ze nog meer in zich hadden en het nog beter kon. En dat is hen zeker gelukt! Hun nieuwe album ‘Hedges Against The Night’ is bijzonder goed ontvangen door recensenten van onder andere Oor en Musicfrom.nl. Het leverde onder andere een plekje op in het voorprogramma van de legendarische Nederlandse band Golden Earring.

De zanger van The New Shining had longontsteking en kon dus niet optreden, daarom viel KinKobra in als headliner.

Foto's van Kinkobra, The New Media

Foto Kinkobra te The Pretty Reckless - 16/11 - Tivoli Foto Kinkobra te The Pretty Reckless - 16/11 - Tivoli Foto Kinkobra te The Pretty Reckless - 16/11 - Tivoli Foto Kinkobra te The Pretty Reckless - 16/11 - Tivoli
 
Bekijk alle 4 foto's van Kinkobra

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden